Handelsbetingelser - Kūmau

 

 

Handelsbetingelser

 

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra kumau.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.04.2022.

 

Generelle oplysninger

Kumau.dk drives i Danmark af: KUMAU ApS, Spurvevej 6, 4000 Roskilde, CVR-nr.: 42860301.

Du kan kontakte os på mail: hello@kumau.dk

Kumau.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på kumau.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

 

Sådan handler du hos Kumau.dk

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”indkøbskurven”. Eventuelle ekstra betalinger til eksempelvis fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du skal til at betale.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til kassen”, hvor du indtaster navn, adresse, e-mail, telefonnummer, samt evt. anden leveringsadresse og vælger betalingsform.

Du er forpligtet til at oplyse en korrekt adresse til leveringen af varerne. Hvis adressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder kumau.dk sig ret til at tilbageholde levering og annullere ordren.

 

Annullering af ordrer

Kumau.dk kan annullere en ordre, hvis det ikke er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive underrettet hvis en sådan situation skulle opstå, ligesom enhver betaling eller reservation foretaget på et betalingsmiddel vil blive returneret/annulleret.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare, modtager du en kvittering pr. e-mail for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende juridisk købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

 

Priser

Alle priser er i danske kroner og vises inkl. moms på 25 %. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Priserne er kun gældende i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer og trykfejl. Hvis en vare er udsolgt/udgået vil du blive kontaktet.

 

Betaling

På kumau.dk kan du handle med betalingskort eller MobilePay.

 

Betalingskort

Du kan handle med følgende kort på kumau.dk: Visa, Visa/Dankort, Mastercard.

Beløbet for ordren trækkes først fra dit kort, når ordren er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

MobilePay

Du kan vælge MobilePay som betalingsmiddel. Pengene bliver trukket på samme måde, som når der betales med dankort

 

Fragt & Levering

Alle ordrer sendes med GLS eller PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og kumau.dk.

 

Leveringsgebyr:

Fri fragt til PakkeShop på alle ordrer.

Fragt på kr. 39,- (inkl. moms) tilkommer på ordrer, der leveres til privat hjemmeadresse.

Kumau.dk bestræber sig på at levere din ordre indenfor 1-3 hverdage, efter vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt. Alle forsendelser sendes som forsikret pakkepost med GLS eller PostNord. Vi tager forbehold for GLS eller PostNords forsinkelser eller fejlleveringer.

 

Fortrydelsesret / Returnering af varer

Ved fortrydelse af købet yder kumau.dk 14 dages returret fra modtagelsen af varen. Derudover skal varen(e) sendes retur senest 14 dage efter fortrydelses anmeldelsen. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget bestillingen.

Du skal selv betale for at sende pakken retur, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved returnering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket – vi anbefaler, at du sender i samme forsendelseskasse, som du modtog varen i.

Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra speditør samt eventuelt track and trace-nummer.

 

Varen skal sendes til:

Kumau ApS

Spurvevej 6, 4000 Roskilde

Mærket: ’Retur’

 

Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Når varen er modtaget retur og godkendt, overføres købsprisen (ekskl. fragt) til dit betalingskort/konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelsen.

 

Reklamation & Garanti

Kumau.dk følger købsloven vedrørende garanti og reklamationsret.

 

Privatkøb

I henhold til købeloven ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt venligst hello@kumau.dk.

 

Erhvervskøb (Business-to-Business)

For erhvervskunder ydes alene 12 måneders reklamationsret. Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til kumau.dk, så snart de er konstateret. Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning.

 

Data

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, og som nærmere beskrevet i vores Cookies- og privatlivspolitik.

 

Forbehold & Ansvarsfraskrivelse

Kumau.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Force Majeure

Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure inklusiv, men ikke begrænset, til krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, ildebrand, beskadigelse af kumau.dk eller en af kumau.dk leverandørers svigtende transportmuligheder, import/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser kumau.dk eller dens leverandørers muligheder for at levere.

Kumau.dk har, i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. Kumau.dk er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.