Made To Order - Kūmau

Sengetøj og lagner produceret efter dine behov og ønsker

Som producent og forhandler af sengetøj og lagner, er en af de udfordringer vi ofte møder, at kunderne efterspørger farver, størrelser eller produkttyper, der ikke findes i vores sortiment. Mens mange fortsat har standarddynen i 140×200 skifter flere og flere til den lange model, eller til en af de talrige størrelser af dobbeltdyner man efterhånden kan købe i Danmark.

Og når det kommer til lagner bliver det endnu sværere. Her er der både farven, størrelsen på madrassen og typen af lagen at tage højde for. Vi har bløde kuvertlagner på lager, men der findes også stræklagen, boxlagen, glat lagen, splitlagen m.fl.

Med lanceringen af vores unikke Made To Order koncept forsøger vi at imødekomme dette og kan nu tilbyde at producere vores skønne produkter i kæmmet bomuld ud fra jeres ønsker. Prisen vil være den samme, som det normalt koster på vores webshop – altså vil et Made To Order sengesæt i 140×200 i en custom farve koste det samme, som et 140×200 sengesæt normalt koster. Har vi ikke allerede størrelsen/produktet der efterspørges får du fremsendt et tilbud, der primært afhænger af hvor meget stof vi skal bruge.

Alt bliver syet i hånden på symaskine i EU og leveringstiden på Made To Order bestillinger er 3-4 uger.

Skriv til mikkel@kumau.dk for bestilling, et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål.

Stort udvalg af farver

Udover at finde den helt rigtige størrelse, er det vigtigt for mange at finde en farve, der skaber ro og sammenhæng i soveværelset. Vi bestræber os på altid at have mindst 20 forskellige farver at vælge imellem og der vil løbende komme flere til og blive justeret i forhold til sæson. 

Du kan selv bestemme om dit sengetøj skal produceres i én farve, eller om det f.eks. skal syes i to farver med forskellige nuancer på hver side, hvilket giver et moderne og smagfuldt udtryk.

Det er også en enestående mulighed for jer, der gerne vil have sengetøj og lagner i samme farve.

Samme høje kvalitet som altid

Alle bestillinger bliver produceret i kæmmet bomuld og i samme høje kvalitet, som alt det øvrige Super Soft Sengetøj vi har.

Sengetøjet er satinvævet, der er en af de fineste og tætteste vævninger der findes. Resultatet er en meget blød og fin overflade med et minimum af friktion, som gør at det føles behageligt mod huden og giver dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

Kombinationen af satinvævning og kæmmet bomuld giver et ekstraordinært blødt, nænsomt, men også slidstærkt materiale, der sikrer sengetøjet en ekstra lang levetid.

De fleste bruger 8 timer af døgnet under dynen og man bør virkelig unde sig selv, at prøve lagner og sengetøj lavet af kæmmet bomuld.