Hvem er Kūmau - et livsstilsbrand med fokus på sengetøj og andre boligtekstiler
Lastbil ikon - Leveringsinfo

Hurtig levering – 365 dage om året

Gratis fragt - Hjerte ikon

Gratis fragt på ordrer over 1.100 kr.

Boks ikon - Gratis og enkel returnering

100% kæmmet bomuld

Kūmau blev etableret i foråret 2022 og vores primære fokus er sengetøj i høj kvalitet. Vi slog dørene op til vores webshop for første gang d. 26. april 2022.

Bag Kūmau er vi vennerne Lasse & Mikkel.

Vi bruger en tredjedel af vores liv under dynen og synes at der bør være et større fokus på sovekomfort – og ikke kun i form af den helt rigtige seng. Det er sengetøjet du føler mod huden og det er en vigtig faktor for helhedsoplevelsen. Det fokus vil vi gerne styrke ved at bringe et nyt og utroligt lækkert materiale til fremstilling af sengetøj til bordet i form af kæmmet bomuld.  

Kūmau betyder ‘Trend’ på hawaiiansk og ū’et er inspirationen til vores logo. 

 

Kvalitet & Materialevalg

Der findes mange forskellige materialer, der herhjemme er populære at fremstille sengetøj af. Konventionel bomuld, hør og bambus for at nævne et par stykker. Vi tror på at vi med kæmning – den særlige forarbejdningsmetode bag kæmmet bomuld – har fundet et materiale, der simpelthen er bedre og giver en bedre sovekomfort, end det er tilfældet med de førnævnte materialer. 

Vi er de første i Danmark til at få produceret og forhandle sengetøj af 100% kæmmet bomuld og er meget begejstrede for produktkvaliteten. Det er tilmed nemt og bekvemt, da det både kan vaskes ved 60 grader og tåler tørretumbling.

Rejsen startede længe før etableringen af Kūmau med at række ud til en lang række tekstilfabrikker – ja, vi har vel været i dialog med mindst 150 af dem. Ingen kunne levere en produktkvalitet i samme klasse, som den vores produktionspartner Litauen formår med vores sengetøj i kæmmet bomuld. 

Vi tager ansvar

Vores ønske har hele vejen igennem været at lancere en kollektion af sengetøj, der giver valuta for pengene og samtidig tillader os at have en ansvarlig tilgang til det, at få produceret og forhandle bomuldsprodukter.

Vores produkter fremstilles under ordnede forhold i Litauen og al forarbejdning af den kæmmede bomuld, der er Oeko Tex Standard 100 certificeret, foregår i Italien. På den måde har det været nemmere for os med egne øjne at se, at vores sengetøj produceres under ordnede forhold for medarbejderne hos vores leverandør.

Desuden gør det at vores produkter ikke skal fragtes til Danmark fra et andet verdenshjørne med et større klimaaftryk til følge og det har muliggjort fravælgelsen af plastemballage, så alt leveres i genanvendelige bomuldsposer i stedet.

Fordelene ved vores produkter

Alle de ting du kan købe hos Kūmau, er produceret af kæmmet bomuld.

  • Uovertruffen komfort. Sengetøjet er ekstraordinært blødt og føles dejlig let mod huden
  • Øget holdbarhed. Levetiden er længere, da det normalt er de korte bomuldsfibre der flosser og gør bomuldsprodukter slidte og rug i overfladen. De fjernes i processen ved kæmning. Dit sengetøj holder sig dermed blødt og lækkert længere
  • Temperaturregulerende. Den særlige særlige forarbejdningsmetode gør sengetøjet temperaturregulerende og dejligt at sove med hele året

Vi håber at vores kunder vil værdsætte produktkvaliteten og føler, at Kūmau leverer en masse kvalitet for pengene. Det er ønsket om det, vi som virksomhed bygger på.